VadeVi
La DO Catalunya prepara una Festa per celebrar el 10è aniversari

La DO Catalunya celebra 10 anys i celebra també que, “gràcies a la confiança del consumidor” s’ha convertit en la DO catalana que més ampolles de vi comercialitza. Per això, des de principis d’estiu del 2009, el Consell Regulador ha organitzat un seguit d’activitats, exposicions i macrotastos sota l’eslògan “Allò que som en una ampolla”. L’objectiu ha estat donar a conèixer la cultura del vi a tothom, especialment a la població de l’àrea metropolitana de Barcelona, una de les zones més poblades i alhora més lluyanes geogràficament a les zones vitivinícoles catalanes.

Però, més enllà de la vintena de macrotastos que ha organitzat el consell regulador en diferents festes majors de Barcelona i voltants, el desè aniversari se celebrarà pròpiament dit amb una Festa del 10è aniversari. Així ho han explicat fonts de la DO Catalunya que han preparat la Primera Mostra de Cellers de la DO Catalunya. La cita és el proper dissabte 19 de juny a partir de les cinc de la tarda al Museu Marítim de Barcelona. La mostra, en què els cellers que etiqueten amb aquesta DO podran donar a conèixer els seus productes, es complementarà amb una graella d’activitats lúdiques com un shiowcooking a càrrec del xef del programa de TV3 La Salut al Cistell Àngel Pascual i l’actuació musical dels Amis de les Arts.

D’altra banda, durant la festa es donarà a conèixer el guanyador del II Concurs BlogDOCat al millor Blog Vitivinícola Català. Es tracta d’una iniciativa organitzada pel Consell Regulador de la Denominació d’Origen Catalunya amb l’objectiu de premiar i reconèixer la difusió dels vins catalans a través d’internet, especialment de les iniciatives particulars a través de les seves bitàcores o blogs. El blog més ben valorat pel jurat –que està format per professionals del món del vi, de la comunicació i del disseny web- serà premiat amb 3.000€, i els 3 finalistes rebran un lot de productes de la DO Catalunya.


La DO Catalunya farà la mostra a les Drassanes Reials i Museu Marítim per celebrar els 10 anys FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa