La DO Conca de Barberà es presenta a Ponts

L'acte, en el que participen 12 cellers es farà a les instal·lacions de Gesvinic i està obert a sommeliers i professionals de la venda de vins

Imatges de l’edició anterior de la Firadelvi Gesvinic Foto: VADEVI.cat

El pròxim dilluns 19 de novembre la Denominació d’Origen Conca de Barberà serà la protagonista de la mostra que organitza GESVÍNIC a les seves instal·lacions de Ponts en la que serà la tercera edició d’aquesta aproximació del coneixement dels vins i les D.O. catalanes a viticultors i restauradors de territoris de Lleida i Catalunya.

FIRADELVI està pensat i dirigit als professionals de l’Hostaleria, distribució i botigues especialitzades en la venda de vins, de Lleida província, Catalunya i per proximitat també a Andorra.

La fira GESVÍNIC oferirà un ampli programa d’activitats per a professionals del sector com un Golf&Wine, tastos diversos, dinar i el que es pròpiament la fira. El plantejament de la fira es que hi participin uns 12 cellers de la DO Conca de Barberà. Aquesta fira està pensada per la restauració i sommeliers de Lleida, ja que aquest l’organitzador de la fira, Jaume Gaspà, actualment és el president de l’Associació de sommeliers de Lleida, tot i que també està oberta a tots els sommeliers de Catalunya.

Els cellers presents seran: Vins de Pedra, Gatzara, Carles Andreu, Mas Foraster, Molí dels Capellans, Mas del Tossal, Carlania celler, Guspí, Heredad Pallarès, Rosa Mª Torres, Agrícola de Barberà.

El dia escollit és el dilluns 19 de novembre i durant el matí es faran activitats per als sommeliers i enòlegs i a la tarda hi haurà la fira, el programa és el següent:

10h-12h Golf&wine. Campionat Fira del vi Gesvínic (esmorzar gratuït per als assistents)

10h-11:30h Visita i tast al Celler Vinya l’Hereu de Seró

12h-13:30h Tast de vins DO Conca de Barberà per als Sommeliers de Catalunya. (espai Lo Ponts Restaurant)

14h-16h dinar enòlegs&sommeliers de Catalunya amb vins de la DO Conca de Barberà

16:30h-20:30 Fira del Vi Gesvínic, DO Conca de Barberà.

Nou comentari