VadeVi
La DO Conca de Barberà fa una campanya de promoció dels seus vins i caves

“Benvinguts a la Conca de Barberà. Descobriu els nostres vins i caves” és l’eslògan que es pot veure des d’aquest estiu en diferents punts i racons de la Conca de Barberà. Es tracta d’una campanya de promoció que ha posat en marxa el Consell Regulador de la DO Conca de Barberà coincidint amb el 25è aniversari de la DO i amb l’objectiu de potenciar la zona de la Conca com una comarca de gran tradició vinícola i convidar als visitants i turismtes a parar i quedar-se a la comarca per tastar-ne els vins.

Al cartell, que té un disseny atrevit i modern, hi apareixen diferents elements relacionats amb el món del vi que conformen la silueta de la comarca. Al centre: una ampolla de vi i una de cava adquireixen tot el protagonisme.

En total s’han col·locat unes 14 tanques als diferents municipis on hi ha cellers inscrits a la DO Conca, als termes municipals de Barberà de la Conca, Blancafort, Conesa, l’Espluga de Francolí, Forès, Montblanc, Pira, Rocafort de Queralt, Sarral, Senant, Solivella, Vallclara , Vilaverd, Vimbodi i Vilanova de prades.

Potenciar l’enoturisme
“L’enoturisme és un dels aspectes que cal promocionar a la zona”, segons han explicat fonts del Consell Regulador perquè “la Conca té un fort potencial en patrimoni cultural i paisatgístic que esdevé una fórmula ideal per potenciar els seus productes”.

De fet, molts dels cellers ja fa temps que organitzen visites a les seves intal·lacions i a les vinyes i d’aquesta manera completen l’oferta turística de la zona que té com a punt fort el Monestir de Poblet.

El monestir rep anualment 150.000 visitants que el consell regulador vol aprofitar per comercialitzar els vins de la zona. Per això recentment s’hi ha inaugurat la botiga Vinum Conca.


L’objectiu de la promoció és donar a conèixer els vins i cellers de la DO FOTO: DO CONCA DE BARBERÀ

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa