VadeVi
La DO Conca de Barberà lliurarà els premis als seus millors vins divendres

Divendres se sabrà quins són els millors vins i caves de la DO Conca de Barberà, i se sabrà en el marc del lliurament de premis dels XX Concurs de Vins i Caves que organitza el Consell Regulador de la DO i l’Associació d’Embotelladors de la Conca de Barberà.

El jurat està format per una quinzena d’enòlegs, sommeliers i professionals del sector que el passat 14 de maig van dedicar tot el dia a tastar els millors vins d’una vintena de cellers de la DO. Tots els cellers de la DO van poder aportar per al tast un vi per cada una de les deu categories de tast. El jurat, que va fer el tast a cegues, es divideix en tres panells de tast de cinc persones cada un per a tastar vins rosats i caves, vins negres i vins blancs i negres joves, respectivament.

El resultat se se sabrà aquest divendres a partir de les 21:30h al restaurant Molí del Mallol de Montblanc durant el tradicional sopar del sector vitivinícola de la DO COnca de Barberà que servirà, també, per a lliurar els premis del concurs i per entregar el premi Jaume Ciurana a un dels cellers de la comarca.

A més, aquest any el Concurs té un caire més especial ja que coincideix amb la celebració del 25è aniversari de la Denominació d’Origen. El tast sempre s’havia fet coincidir amb els actes de celebració de la Festa de la Verema de la comarca, una festa que se celebra a finals d’agost des de fa 40 anys,però aquesta vegada se li ha volgut donar entitat pròpia pertal de remarcar la seva importància i per celebrar els 25 anys de la DO.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa