VadeVi
La DO Conca de Barberà se suma a la declaració “El vi, nutrició i salut”

La importància del vi com un aliment dins la dieta i l’alimentació catalana i també la seva importància cultural són dues de les principals defenses de la Fundació per la Investigació del Vi i la Nutrició (FIVIN). Però aquesta fundació va encara més enllà promocionant-ne el consum moderat i investigant i donant a conèixer els beneficis que aporta a la salut el seu consum.

La Declaració “El Vi, Nutrició i Salut”, és una iniciativa impulsada per FIVIN i signada per diferents consells reguladors i organismes vinculats al vi. L’objectiu és, a més de difondre les propietats saludables d’un consum moderat i responsable de vi, arribar especialment als joves i transmetre’ls les pautes correctes i responsables del consum de vi.

Aquest dilluns a la tarda a la Sala Noble del Consell Comarcal, el Consell Regulador de la DO Conca de Barberà se suma a la iniciativa. Juntament amb el Consell Comarcal signaran aquesta declaració. Presidirà la signatura solemne el director general de l’Incavi, Oriol Guevara.

Les diferents signatures que ja ha recollit FIVIN són “un precedent del que serà la unió de moltes poblacions i municipis vitivinícoles de tot arreu, per a defensar al vi com aliment de la Dieta Mediterrània, patrimoni cultural comú”, segons fonts de la mateixa fundació.


Els assistents a la signatura de la declaració FOTO: FIVIN

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa