VadeVi
La DO Empordà cerca reconquerir el seu territori

Cellers de la denominació d’origen Empordà presentaran els seus vins a L’Hotel Costa Brava de Platja d’Aro. La jornada s’ha programat pel dillins 11 d’abril, a partir de les cinc de la tarda, en un tast obert a professionals.

“Pels productes gastronòmics gironins, les comarques de la demarcació haurien de ser l’aparador gastronòmic de referència, tant pel client d’aquí com pel client forà. Els establiments i allotjaments turístics haurien de ser els majors promotors del que es fa a casa nostra”, reblen des d’Incatis, organitzadors de l’esdeveniment.

La xerrada programada pretén conscienciar sobre la importància d’oferir en primer lloc els productes autòctons i explicar nocions bàsiques d’elaboració d’una carta de vins, per acabar amb un tast de vins de l’Empordà.

Es vol recordar al món gastronòmic gironí de la necessitat de vi de l’Empordà a les cartes i a les lleixes. Per fer-ho, es vol arribar al màxim nombre d’establiments i col·lectius: hotels, restaurants, turisme rural, fondes, botigues especialitza de i vinoteques.


Fira de vins de l’Empordà a Pals FOTO: DO EMPORDÀ

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa