Una delegació de la DO Empordà ha estat a la DO Montsant, en una jornada que ha permès intercanviar experiències entre dirigents, cellerers i viticultors de totes dues institucions.

La jornada s’ha iniciat al matí, a la Serra d’Almos, on els membres de la DO Empordà han visitat el Celler Cedó Anguera. Posteriorment, s’han desplaçat al Masroig on han visitat les instal·lacions del Celler Cooperatiu.

Després, i prèviament al dinar de germanor, el president de la DO Montsant, Jaume Domènech, els ha acompanyat al Parc Tecnològic del Vi de Falset, VITEC. Els esperava el seu director, Sergi de Lamo, que els hi ha fet un guiatge per aquest equipament punter en el seu àmbit.

Ja a la tarda, la DO Empordà ha tancat la seva estada a Montsant amb una visita al Celler de Capçanes.

Per al president de la DO Montsant, Jaume Domènech, “aquestes trobades són molt importants”. Afirma que, d’una banda, “permeten confraternitzar amb altres DO’s i compartir inquietuds ”. De l’altra, creu que “és molt profitós donar a conèixer el territori, les varietats i la manera de treballar que tenim”. Afegeix que aquestes trobades “són bones per als qui venen, però també per a nosaltres mateixos”.

El passat més d’abril era la DO Montsant qui es desplaçava per conèixer millor la DO Empordà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa