VadeVi
La DO Montsant convoca quatre activitats de tasts per la Fira del Vi

Un moment d’una activitat de tast de la DO Montsant de l’edició 2013 de la Fira del Vi">

En el marc de la 19a Fira del Vi de Falset, els dies 3 i 4 de maig, la DO Montsant organitza quatre tastos guiats amb l’objectiu d’acostar els trets més característics que defineixen els vins de la denominació d’origen.

D’una banda, el dissabte 3 i el diumenge 4, a les 12:30h, es proposa als assistents la participació a “Endevina el Vi”, un tast que, a mode de joc, els repta a identificar els vins que tastaran. Prèviament, un enòleg els haurà exposat les particularitats de cada tipus de vi, qualitats que els distingeixen i que seran d’utilitat als assistents per reconèixer cada vi.

D’altra banda, el dissabte 3, a les 18:30h, es durà a terme un “Tast de vins blancs”. Tot i que aquests vins representen una petita proporció del total de vins elaborats a la DO Montsant, també és cert que se n’elaboren nombroses referències i que aquestes presenten característiques pròpies en funció de les varietats emprades, les condicions climàtiques i els sòls de cada zona, el procés d’elaboració…

Finalment, diumenge 4, a les 18:00h, hi ha programat un “Tast de vins DO Montsant”, que proposa un recorregut per la denominació d’origen de la mà de d’un vi blanc, dos negres i un generós.

Els tastos es duran a terme a la carpa de tast que s’ubicarà a la Fira del Vi, al carrer Miquel Barceló de Falset. Per participar-hi (hi ha 25 places disponibles per a cada tast), els interessats hauran d’enviar un correu electrònic a l’adreça info@domontsant.com abans de l’1 de maig, indicant el seu nom i el dia i hora del tast al que voldrien assistir.

El preu del tast és de 5 euros per persona, que es cobraran en el moment d’accedir a la carpa de tast.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa