La DO Montsant està presentant la seva copa Riedel en societat. Després d’una aturada durant l’estiu, aquesta setmana ha recuperat el ritme d’abans de vacances. Aquest dimecres al matí, una delegació de la DO Montsant va vistar el president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus, Isaac Sanromà i li va lliurar la copa que la prestigiosa casa austríaca Riedel ha seleccionat expressament per als vins del Monsant. La copa està inclosa al catàleg de Riedel des de fa uns mesos, una fita que el Consell Regulador celebra per que “aporta projecció i reconeixement en els mercats internacionals i és pas més en la tasca de donar a conèixer la denominació d’origen”. Una DO que, amb menys de 10 anys, és la més jove de Catalunya.

D’altra banda, en el marc de la 30a edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, la DO realitzarà un tast per presentar la copa Riedel Montsant. Serà el proper 25 de setembre, a les 12 del migdia, a la sala polivalent ubicada al Moll de la Fusta de Barcelona. El tast de presentació, en el que s’explicarà tot el procés que hi ha darrere de l’elecció i la fabricació d’aquesta copa exclusiva, anirà a càrrec del que va ser sommelier del restaurant La Boella, Antoni Sales, un bon coneixedor dels vins de Montsant i de les seves especificitats. La participació en aquest tast està oberta al públic fins a completar l’aforament de la sala, de 100 persones. Es recomana fer la inscripció prèviament a info@domontsant.com.


El president de la DO Montsant, Jaume Domènech, lliura la copa Riedel Montsant al president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà FOTO: DO MONTSANT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa