La DO Penedes homenatja Francesc Pascual i Miguel A. Torres

El consell regulador agraeix la tasca desenvolupada per l'anterior president i per l'empresari penedesenc a favor de la DO

La Denominació d’Origen Penedès ha reunit tots els vocals del Consell Regulador per a homenetjar a dues persones de rellevant importancia en la historia recent de la DO.

Josep Maria Albet i Noya, president del Consell Regulador, va iniciar l’homenatge entregant una placa commemorativa a Francesc Pascual, com a agraïment a tota la tasca realitzada com a President durant el passat mandat.

Ell, i el seu equip al Consell, van ser els impulsors de les noves línies de treball a la DO, dissenyant i planificant així, el Pla Estratègic de Promoció i Comunicació dels vins del Penedès.

A continuació, es va entregar una placa a Miguel A. Torres. Se li va agrair el seu esforç, dedicació i treball per el bon funcionament de la DO Penedès, sent vocal del Consell Regulador durant 36 anys.

Ambós, van apreciar el detall, i van coincidir en mencionar la gran feina que s’està duent a terme, per part de tothom, per a fer del Penedès una terra de referència dels vins catalans.


LA DO PENEDÈS HA AGRAÏT LA TASCA DESENVOLUPADA A FRANCESC PASCUAL I MIGUEL A. TORRES FOTO: DO PENEDÈS

Nou comentari