VadeVi
La DO Penedès se suma a la gira d’Anna Roig i L’ombre de ton chien
  • CA

La nova gira d’Anna Roig i L’ombre de ton chien, grup musical de referència en el panorama català, s’estrena dissabte 20 de setembre a Vic, que porta el nom del mateix treball discogràfic: “Un pas i neu i un pas”, tercer disc d’aquesta agrupació.
Aquest lema del disc i la gira coincideix amb la línia en què treballa la denominació d’origen Penedès, la qual va ampliant cada dia la seva gamma d’activitats arreu del país per així donar a conèixer la qualitat dels seus vins i, per això, se suma a la col·laboració amb els espectacles musicals afins que aporten aire fresc i actual a les tasques de cada sector, al mateix temps que permet apropar-se a un públic d’entre 25 i 50 anys.
El dissabte 20 de setembre s’estrena el nou espectacle, però el passat dimecres, el grup penedesenc va presentar als seus seguidors 2.0 un concert a Vilafranca. Aquest va ser un èxit d’assitènci i va exhaurir totes les entrades.
En tots els concerts de la gira, la DO Penedès oferirà una degustació dels seus vins en finalitzar les actuacions del grup. Els propers concerts de la gira es faran a Vic, Sant Cugat del Vallès, Vilafranca del Penedès, Valls, Banyoles, Viladecans, Sant Feliu de Guíxols, Terrassa i Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa