VadeVi
La DO Pla de Bages organitza tastos de vins dins del marc de la fira multisectorial ExpoBages
  • CA

La gastronomia tornarà ser un dels plats forts de la mostra multisectorial ExpoBages que se celebra aquest cap de setmana al Palau Firal de Manresa. Aquest any, el bacallà en serà el protagonista, amb demostracions en directe sobre com cuinar-lo per part de set restaurants del Bages.

Pel que fa al vi, s’organitzaran tastos de vins de la DO Pla de Bages tant dissabte com diumenge perquè els assistents a la fira puguin conèixer els vins de la zona. El primer es farà dissabte a la tarda, el segon diumenge al matí a l’Aula Gastronòmica. D’altra banda, també es faran demostracions de construccions en pedra seca, un sistema utilitzat, entre d’altres coses, per a fer les tines o barraques de vinya que hi ha repartides pel Bages i actualment en desús.

En total hi ha 200 expositors distribuïts en 160 estands, de manera que malgrat la crisi manté la participació d’altres anys. El comerç, la gastronomia, el turisme, l’art i l’automoció són els principals eixos d’ExpoBages.


Tines de pedra seca a les Solanes FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa