VadeVi
La DO Pla de Bages presenta les seves novetats als restauradors del Solsonès

Els onze cellers de la DO Pla de Bages aniran aquest dilluns al Solsonès a presentar el bo i millor dels seus vins. Oferiran les novetats de l’any 2010 als professionals de la restaruació, hosteleria, sommeliers, botigues especialitzades i mitjans de comunicació de la comarca.

L’objectiu és donar a conèxier de primera mà els nous vins del Bages que s’estan començant a comercialitzar aquest any. Es tracta d’una iniciativa del Consell Regulador de la DO i dels onze cellers que la intengren. De fet aquesta mateixa iniciativa es va dur a terme amb èxit fa unes setmanes al Berguedà.

Iniciaran la presentació, el president de la DO Pla de Bages, Valentí Roqueta, i la cap de sommeliers de l’hotel Mandarín Oriental de Barrcelona, Judit Cercós. Després, el sommelier i coordinador del comitè de tast de la DO Pla de Bages, Jaume Pont, analitzarà els vins del Bages des d’un punt de vista tècnic explicant la climatologia i el sòl, el Picapoll, etc.

Per acabar es farà un workshop en què els assistents tindran l’ocació de tastar els vins dels 11 cellers acompanyats dels plats típics del Solsonès. L’acte es farà al Centre Tecnològic Forestal de Catalunya a les 18h.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa