VadeVi
La DO Tarragona, a la setmana de vins i Caves amb DO de l’Alt Camp

La Setmana de Promoció de Vins i Caves de l’Alt Camp amb DO celebrarà aquest any la seva catorzena edició del 25 de juliol al 3 d’agost amb una ampliació important de l’oferta amb I Mostra-Maridatge dels Productes de l’Associació Fet a l’Alt Camp, entre els quals s’hi troben diferents cellers de la DO Tarragona de la comarca.

El primer acte serà el 25 de juliol l’Hotel Class Valls acollirà per segon any consecutiu una Tarda de Maridatge adreçada a professionals i restauradors. Els cellers de la comarca presentaran els seus productes, es farà el maridatge amb onze plats elaborats pel xef Àngel Solé, del restaurant El Tast de l’Àngel, i amb explicacions de la tècnica de la DO Tarragona, l’enòloga Elisa Ribé i el mateix xef Àngel Solé. Per participar en aquesta Tarda de Maridatge cal inscriure’s prèviament al Consell Comarcal de l’Alt Camp. En aquest acte del col·lectiu Fet a l’Alt Camp hi participaran els vins de la Vinícola de Nulles, Mas Vicenç de Cabra del Camp, Mas Bella de Masmolets o Vinya Janine de Rodonyà.

El dimarts 2 i dimecres 3 d’agost, de les 17.30 hores a les 20.00 hores, a la Plaça de l’Oli, es podran degustar amb els propis comentaris dels elaboradors, els diferents productes de l’Associació Fet a l’Alt Camp, prèvia adquisició dels tiquets i copa a la mateixa Plaça de l’Oli. Hi haurà cervesa, vi, cava, mel, formatge, melmelades, etc. A més, es podran adquirir els diferents productes de l’Associació Fet a l’Alt Camp a les parades que els socis instal·laran al llarg del C/ de la Cort. L’Associació Fet a l’Alt Camp agrupa 23 socis de productors i elaboradors artesanals de la comarca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa