VadeVi
La DO Tarragona celebra la bona acollida del nou “Espai del Vi” de la Calçotada de Valls

La DO Tarragona valora els resultats obtinguts aquest diumenge el nou “Espai del Vi”, una fira de venda i degustació de productes de la denominació, que es va fer a la Plaça del Pati de Valls coincidint amb la celebració de la Gran Festa de la Calçotada.

Milers de visitants van passar per la capital de l’Alt Camp atrets per la gastronomia.Per aquesta raó, la DO Tarragona va decidir organitzar aquesta fira. En la jornada hi van participar vuit cellers (De Muller de Reus, Mas del Botó d’Alforja, Mas Vicenç de Cabra del Camp, Mas Bella de Masmolets (Valls), Vinícola de Nulles, Vinya Janine de Rodonyà, Celler Dpegna de Ginestar i Vins Padró de Bràfim).

Tot i l’adversa climatologia, centenars de vallencs i visitants es van acostar als diferents estands per poder tastar i emportar-se a casa aquests vins. Des del Consell Regulador de la DO Tarragona s’afirma que “aquest apropament als ciutadans es fonamental per donar a conèixer els seus productes en una època de gran competència i en la qual cal un esforç addicional per tal d’arribar al consumidor final. Per aquest motiu, l’Espai del Vi de la DO Tarragona a Valls es considera una bona iniciativa que amb tota seguretat tindrà la seva continuïtat en futures edicions”.


Espai Vi de la DO Tarragona a Valls FOTO: DO Tarragona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa