La DO Tarragona ocupa el Corte Inglés del 5 al 20 d’octubre

La iniciativa té com a objectiu donar a conèixer aquests vins als tarragonins i als visitants d'aquest centre comercial

El Corte Inglés de tarragonès ha habilitat un espai reservat per als vins de la DO Tarragona Foto: VADEVI.cat

El Corte Inglés de Tarragona acollirà entre aquest divendres 5 d’octubre i el 20 d’octubre la primera Mostra dels Vins de la DO Tarragona, una iniciativa impulsada des del Consell Regulador de la DO i el propi establiment comercial que té com a objectiu la difusió, la promoció i la venda directa dels vins elaborats pels diferents cellers i empreses adscrits a la Denominació d’Origen Tarragona.

En total, en un espai situat a la planta soterrani d’El Corte Inglés, al costat del supermercat, el visitant podrà trobar els vins elaborats per més d’una vintena dels cellers de la DO Tarragona. Els clients tindran al seu abast en aquesta mostra 130 referències dels vins d’aquesta històrica denominació d’origen, la més antiga de Catalunya, produïts en 24 cellers a les quatre comarques del seu territori, el Tarragonès, l’Alt Camp, el Baix Camp i la Ribera d’Ebre.

El visitant podrà descobrir entre aquestes 130 referències l’extensa gamma de vins que actualment té al mercat la DO Tarragona, alguns dels quals han obtingut excel·lents notes en guies tan prestigioses com la Guia Peñín o la Guia de Vins i Caves de Catalunya. A El Corte Inglés es podran trobar des dels vins blancs més frescos i mediterranis realitzats amb les varietats de la zona com són el macabeu o el xarel·lo, als negres de criança passant pels vins negres joves, els rosats, els vins escumosos i també els vins dolços i de licor, els vins coneguts tradicionalment com a Tarragona Clàssics.

Els 24 cellers que participen en aquesta iniciativa són:

De Muller (Reus)

Cellers Unió (Reus)

Vinícola de Nulles (Nulles)

Celler Sort del Castell-Vermut Yzaguirre (El Morell)

Celler Mas Vicenç (Cabra del Camp)

Cooperativa de Bràfim (Bràfim)

Cooperativa de Rodonyà (Rodonyà)

Vinya Janine (Rodonyà)

Celler Pedrola (Miravet)

Vins Padró (Bràfim)

Castell d’or (Vila-rodona)

Vermuts Miró (Reus)

Cooperativa de Montbrió (Montbrió del Camp)

Universitat Rovira i Virgili (Tarragona)

Agrícola Sant Vicenç (Ginestar)

Celler Dpegna (Ginestar)

Clos Barenys (Vila-seca)

Celler Mas del Botó (Alforja)

Celler Serra de Llaberia (Tivissa)

Celler La Boella (La Canonja)

Estudi BL-Bigas Luna (La Riera de Gaià)

Vins Ecològics Helga Harbig (Rasquera)

Celler Mas Bella (Masmolets-Valls)

Vinyes del Terrer (Vila-seca)

Altres productes agroalimentaris

Al mateix temps i durant els quinze dies que dura aquesta promoció, la Mostra de Vins de la DO Tarragona es completa amb altres productes agroalimentaris amb garantia d’origen produïts en aquestes comarques com son l’oli, la mel, els fruits secs, les melmelades i altres productes que mariden a la perfecció amb els vins locals. Al mateix temps, els cellers de la DO Tarragona que elaboren altres productes, com ara vermuts o caves, també els oferiran aprofitant aquesta Mostra de Vins de la DO Tarragona.

Nou comentari