VadeVi
La DOQ Priorat, protagonista en el primer festival de fotografia gastronòmica del món

La Denominació d’Origen Qualificada (DOQ) Priorat participarà activament en la primera edició del FoodPhoto Festival, el primer festival de fotografia gastronòmica que s’organitza al món. El Priorat donarà nom a un dels premis de fotografia que es lliuraran la nit de dissabte, 2 d’octubre, i protagonitzarà un tast de vins per als professionals que es farà el mateix dia a la tarda al Tinglado 4 del Moll de Costa de Tarragona.

El FoodPhoto Festival té entre els seus impulsors un dels experts en periodisme gastronòmic més importants d’Alemanya, Günter Beer, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona. Es tracta de la primera edició del festival, que se celebrarà entre els dies 30 de setembre i 3 d’octubre amb diferetns activitats i tallers adreçades especialment a dissenyadors, fotògrafs i informadors vinculats al món de l’alimentació i la restauració. També es faran tallers formatius i exposicions obertes al públic.

Gràcies a aquest festival es reuniran a Tarragona alguns dels professionals més reconeguts d’arreu del món. “Aquesta és una de les raons per les quals la DOQ Priorat ha volgut ser present en aquest esdeveniment”, asseguren fonts de la DO. La manera de fer-ho és protagonitzar un tast de vins dirigit a tots aquest professionals. El sumiller Àlex Duran dirigirà el tast aquest dissabte a la tarda remarcant especialment els vincles dels vins del Priorat amb el seu territori i el seu paisatge. A la nit es farà la gala d’entrega de premis del Festival, entre ells el Premi DOQ Priorat a la fotografia gastronòmica de l’any (DOQ Priorat Food Photo of the year).


La Cartoixa de Scala Dei és un dels llocs emblemàtics de la DOQ Priorat FOTO: DOQ PRIORAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa