VadeVi
La Festa del Cava del Petit Celler de Manresa permetrà assaborir més de 100 caves i xampanys

Tastar els grans caves catalans i també alguns dels grans xampanys francesos i tot en un mateix dia i al mateix lloc és el que ofereix la Festa del Cava. Es tracta d’un dia dedicat al cava, una festa que organitza la botiga delicatessen El Petit Celler, de Manresa, des de fa quatre anys.

La iniciativa ha anat guanyant importància en cada una de les edicions i si el primer any hi van assistir unes 800 persones, l’any passat ja van ser prop de 1.400 i aquest any s’espera tornar a reunir fins a 1.500. La botiga instal·la una carpa al Passeig Pere III de Manresa, just davant la botiga. Allà s’hi reuniran enòlegs, propietaris i representants de fins a 40 cellers elaboradors de cava. En total es podran tastar un centenar de caves i xampanys, sobretot caves catalans. Caves com Agustí Torelló, Juvé i Camps, Albet i Noya, Oriol Rossell, Gramona, Berdié o Parxet, entre molts d’altres, estaran de costat de Bolanger o Moët Chandon.

La festa durarà cinc hores, de quatre de la tarda a nou del vespre. L’entrada, que per primera vegada és de pagament, costa 10 euros i un cop dins es poden comprar tots els caves exposats amb descomptes únics.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa