La Festa Major de Vilafranca reparteix aliments

Es repartiran bosses solidàries amb aliments per a dinar a un total de 150 famílies de Vilafranca en una situació desfavorida

Els administradors de la Festa Major de Vilafranca i el Consell Regulador del Cava han arribat a un acord perquè part dels fons recaptats de la Festa d´aquest any vagin destinats a Càrites.

S’han recollits fons per sufragar 150 bosses de dinar. L’entrega d´aquestes bosses es realitzarà aquest divendres 26 d´agost a les 17 hores a la seu del Banc d’Aliments de Càrites de Vilafranca, que es troba el carrer Montserrat número 4.

Càrites dóna suport social a persones i famílies de la ciutat que tenen dificultats per cobrir les necessitats bàsiques. Amb el suport econòmic i de voluntaris es duen a terme projectes de reforç en colònies d´estiu, ajuts d´aliments, roba i mobles, assistència social, i també un alberg per a persones sense sostre.

En l´edició d´aquest any, els ciutadans reben amb el programa de la Festa Major 2011 dues copes de Cava de regal, després d’arribar a un acord de col·laboració amb el Consell Regulador del Cava.

Nou comentari