VadeVi
La Fira de Vi Tarragona aspira a superar els 12.000 tastos de l’última edició

La Rambla Nova serà, del 14 al 16 de maig, l’escenari de la XIII edició de la Fira del Vi de la DO Tarragona, organitzada conjuntament per la Cambra de Comerç i la DO Tarragona amb caràcter bianual, amb l’objectiu de superar les 12.000 tastos de l’anterior edició.

Després dels “excel·lents resultats” de la passada edició, en la qual es van comptabilitzar més de 6.000 visitants que van fer 12.000 degustacions als 18 pavellons participants -13 d’ells cellers-, els organitzadors han explicat que les previsions per a aquest any passen per “superar” les xifres de 2009.

Hi haurà el mateix nombre de cellers representats, però s’instal·laran carpes més grans per atreure un major nombre de visitants, de manera que s’espera despatxar al voltant de 20.000 tiquets que, al preu de cinc euros, permetran fer cinc tastos, acompanyades d’una degustació de coca o formatge.

Els organitzadors també han destacat el pes específic que la producció de la DO Tarragona està tenint a les cartes dels restaurants i a les prestatgeries dels comerços, “una presència que ha d’anar a més”.

Un certamen d’aquestes característiques contribueix a “impulsar, donar a conèixer i afavorir el consum dels productes de proximitat”, ha explicat Sergi de los Ríos, coordinador de l’Àrea de Promoció de l’Ajuntament de Tarragona.

De los Ríos ha recordat que la producció vitivinícola de la DO Tarragona engloba les comarques del Tarragonès, l’Alt Camp, el Baix Camp i la Ribera d’Ebre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa