VadeVi
La fira de vins de la Candelera arriba a la trentena edició

Aquest divendres a la tarda s’inaugura la trentena Fira de Vins i Caves, dins de la 159ena Fira de la Candelera de Molins de Rei. La inauguració serà a partir de quarts de sis de la tarda i anirà seguida d’un tast de maridatge de vins catalans amb pernil. L’encarregat de dirigir el tast serà Juan Muñoz Ramos, president de la Unió d’Associacions Espanyoles de Sommeliers (UAES) i vicepresident de l’Associació Mundial de Sommeliers (WSA).

Una de les principals novetats d’aquest any és el Concurs de Tast de Vins en què hi col·laboren l’Associació de Sommeliers de Catalunya i l’Associació Espanyola de Sommeliers i que se celebrarà dissabte a partir de les 10 del matí a la plaça de la Llibertat. Però el principal atractiu és la possibilitat de tastar i degustar els vins de 12 cellers catalans. En aquest cas participen a la fira el celler ecològic A. Vilamajor, Castelo de Pedragosa, Celler Can Pereclara, Celler Can Sais, Celler Cedó, Cum Laude, Cusco i Esteve, Gandesa de Vins, Marquès de Santa Inés, Mas Garrian, Maset del Lleó i Bros de la Creu.

Segons les estadístiques de l’última Fira de la Candelera, el febrer del 2009, facilitades per l’Ajuntament de Molins de Rei, el sector de l’alimentació va ser el que més visites va tenir i més metres quadrats va ocupar després del sector de l’artesania, que és el que tradicionalment ha tingut un pes més destacat.

La trajectòria de 159 anys de la Fira de la Candelera i el gran nombre d’expositors -alimentaris, d’artesania, d’automoció, de planters i maquinària agrícola, d’entitats, etc.- l’ha convertida convertida en un dels principals atractius a nivell artesà i alimentari del Baix Llobregat i de tota l’àrea metropolitana de Barcelona.


Cartell de la 159ena Fira de la Candelera FOTO: AJ. MOLINS DE REI

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa