El Parc de Sant Julià de Vilafranca del Penedès acull els propers dies 18 i 19 de desembre una nova Fira del Gall, amb diverses activitats dirigides a tots els públics. Destaca el Superceller, per a tots els aficionats al món del vi.

Una de les ofertes estrella del programa és el que s’ha anomenat Taller dels sentits. Tot jugant s’aprendrà a distingir els diferents gustos i les aromes dels vins. La participació és gratuïta presentant el tiquet de degustació del Tastaví. Les inscripcions es podran formalitzar al mateix pavelló.

També hi haurà una experiència gastronòmica, un tast de vins de la DO Penedès amb diferents varietats de xocolates. En aquesta Fira del Gall no mancaran les sessions de maridatge, de productes de la denominació d’origen amb unes delicadeses d’aviram.

La festa es complementa amb propostes pels més iniciats en el món del vi. En aquest sentit, s’ha preparat un concurs de tast de vins, guiat per un enòleg. Es premiarà els 3 millors classificats.

Al Tastaví es degustaran vins negres del Penedès, i al Rebost de Nadal es podran comprar vins negres, rosats i blancs, caves, licors i altres productes selectes d’alimentació artesana penedesenca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa