Acte de presentació de la fira Reus viu el Vi Foto: VADEVI.cat

Els presidents i representants de les Denominacions d’Origen de l’àmbit territorial de la Cambra de Comerç de Reus (Catalunya, Conca de Barberà, Montsant, Priorat, Tarragona i Terra Alta) han formalitzat el seu suport a la quarta edició de la Reus viu el Vi que enguany es celebrarà del 8 al 10 de juny a la plaça de la Llibertat de Reus. Una fira organitzada per la Cambra amb el suport de l’Ajuntament de Reus i que s’ha posicionat, en només tres edicions, com un dels grans certàmens del país tant per nombre de cellers participants com per la massiva assistència de públic. Les dades de l’any passat són prou il·lustratives de la capacitat d’atracció de la Reus viu el Vi amb 50.000 visitants, 9.124 pacs venuts, 45.620 tastos de vi servits i 25.112 degustacions de menjar despatxades.

Precisament durant la foto de família que s’ha realitzat aquest migdia, el president Isaac Sanromà ha volgut subratllar la importància del certamen en una ciutat que tradicionalment “ha jugat un paper de capitalitat pel que fa a l’activitat dels cellers participants. És una manera, també, de retornar a totes aquestes empreses la seva aposta per la nostra ciutat oferint el nostre millor atractiu, la plaça comercial de Reus.”
Hores d’ara encara s’està tancant la contractació d’espais. Una ocupació que anirà en la línia de l’any passat per garantir l’alt nivell de qualitat de la fira. “Durant aquestes tres edicions hem pogut dimensionar de manera molt precisa la fira a partir dels diversos escenaris amb els que hem evolucionat cada any. Per això entenem que la fira requereix aproximadament d’una cinquantena de cellers per poder atendre degudament les necessitats dels visitants i, alhora, garantir la plena activitat dels expositors” ha puntualitzat el President de la Cambra.
Un any més la fira es veurà enriquida amb la participació de diversos expositors de caire gastronòmic, on el visitant podrà trobar una sèrie de delicadeses vinculades al territori. Productes que permetran als assistents realitzar un magnífic maridatge amb els vins que oferiran els cellers participants.
En el conjunt d’actes previs de la Fira ja s’ha programat els Cursos d’Iniciació al Tast de Vins de les Denominacions d’Origen convocats per la Cambra i la Jornada professional “Traves tècniques a l’exportació de vins” adreçada als cellers i que també organitzarà la corporació en col·laboració amb la consultora Rius & Rius.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa