VadeVi
La Fundació AMPANS ha obtingut el segell d’Excel·lència Europea EFQM 500+

AMPANS ha obtingut el Segell d’ Excel·lència Europea EFQM 500+ atorgada pel Club Excel·lència en Gestió i avaluada per Applus, en un pas més d’aquesta entitat que la situa en un grup reduït d’una cinquantena d’organitzacions i empreses que assoleixen aquest nivell de reconeixement a tot l’estat.

Al 2014 AMPANS ja havia obtingut l’ EFQM 400+, sent la primera entitat del sector de la discapacitat a Catalunya que l’obtenia.

Es tracta d’un reconeixement a molts anys de treball, impulsant de forma permanent accions de millora descrites als plans estratègics de l’entitat.

L’obtenció d’aquesta certificació significa també un reconeixement a l’esforç

compartit per tot el personal de l’organització, més de 600 persones que de forma constant han impulsat amb èxit reptes i projectes, treballant per la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i de les seves famílies; actualment més de 1.600 persones ateses.

El Certificat EFQM 500+ serà lliurat a AMPANS aquest dijous, 31 de març, en un acte al Kursaal Manresa que comptarà amb la participació de l’economista i professor de la Universitat de Colúmbia, Xavier Sala i Martin, i de destacats col·laboradors d’AMPANS com Josep Salvatella, Conseller delegat de RocaSalvatella, Pau Dueñas, Director general de Morillas, o el cuiner Nandu Jubany, el Director General de Gates, Cedric Stalpaert, la responsable de Qualitat de CaixaBank, Marta Fina, o l’il·lustrador, Manel Fontdevila, entre d’altres persones destacades.

L’acte se centrarà en explicar els valors que inspiren les organitzacions que busquen l’excel·lència empresarial i un futur sostenible, i comptarà amb la presència del Secretari general del Club Excelencia en Gestión, Ignacio Babé.

La Fundació Europea per la Gestió de la Qualitat, l’EFQM, és una fundació sense ànim de lucre amb seu a Brussel·les que compte amb més de 500 socis repartits en més de 55 països. Aquesta Fundació defineix el Model EFQM de Qualitat i Excel·lència com a via per a l’autoavaluació i la determinació dels processos de millora contínua en entorns empresarials i organitzatius tan públics com privats, i és un referent per les empreses i organitzacions de la Unió Europea.

Sobre la fundació AMPANS

AMPANS és una fundació que treballa per promoure l’educació, la qualitat de vida i la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, i també malaltia mental i altres col·lectius en risc d’exclusió, creant i gestionant centres, serveis, programes i suports amb criteris d’excel·lència acreditada.

Acompanya i dóna suport a les persones i a les seves famílies en serveis d’escola d’educació especial, formació, treball, atenció diürna, ocupació terapèutica, acolliment residencial, lleure, esport i tutela, fomentant l’autonomia i la igualtat d’oportunitats.

En l’àmbit laboral, crea empreses i serveis que donen feina a prop de dues-centes persones amb discapacitat i risc d’exclusió en els sectors de jardineria i garden (Garden AMPANS), neteja, manipulats, arts gràfiques, recollida selectiva i restauració (Canonge), i amb les marques pròpies Formatges Muntanyola i Vins Urpina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa