VadeVi
La Fundació L’Espiga rep un donatiu de l’Acadèmia Tastavins

Joan Tarrada, president de l’Acadèmia Tastavins del Penedès donar un xec de 1.910 euros a Josep Trias, president de la Fundació l’Espiga, una entitat sense ànim de lucre del Penedès que, des del 1983, es dedica a l’atenció de les persones amb discapacitat i a la promoció de la seva inclusió social.

Aquesta aportació correspon al 0,7% del pressupost anual de l’Acadèmia i forma part del compromís adquirit en el seu Pla Director 2009-2013. En aquest mateix acte, l’Acadèmia va anunciar que per aquest any 2011, destinarà el 0,7% a Càritas InterParroquial de Vilafranca del Penedès, entitat dedicada a l’assistència, rehabilitació i inserció social de les víctimes de la pobresa i l’exclusió social.

El 0,7 anual que es dedica a entitats sense ànim de lucre i de caire social i humanitari es tradueix en prop de 2.000 euros; 166 al mes que destina als més desfavorits.


D’esquerra a dreta, Ruth Talavera, responsable de Relacions Institucionals de l’Acadèmia, Joan Tarrada president de l’Acadèmia, Josep Trias president de la Fundació l’Espiga i Marcel Munné de l’Espiga. FOTO: ACADÈMIA TASTAVINS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa