Les dues edicions anteriors de la FuniFira han estat un èxit d’assistència i de valoració. Foto: VADEVI.cat

La tercera FuniFira, atesa la bona acollida d’edicions anteriors, mantindrà el format, estructurant-se en dos eixos vertebradors. D’una banda el maquetisme, modelisme i oci ferroviari, i d’altra la gastronomia i els vins i caves, on els productors locals tenen el seu espai propi on oferir les seves especialitats i donar-les a tastar als visitants.

Seran dos espais firals diferenciats però ben comunicats, que permetran que els visitants puguin passejar de l’un i altre per gaudir de tota l’oferta de la fira. La part gastronòmica i d’oferta de vins i caves se situa al centre de la població i el destinat a l’oferta temàtica s’ubica al pavelló poliesportiu, espai cobert i tancat que s’adequa més al que s’hi ofereix.

Els expositors de l’espai gastronòmic i de vins i caves seran:

Elaboradors/Productors vi i cava

BODEGUES DEU SUBIRANA – “Grup Avan’s Catalunya”

CAN PASQUAL

CAVA GUILERA

CAVA MONTSARRA-RON NEGRITA

CELLERS CAROL VALLÈS

COVIDES

MAS COMTAL

TORELLÓ

TORRENS MOLINER

VINS EL CEP

Restauradors locals i productors/elaboradors de postres i embotits:

RESTAURANT “CAN TERRA- FONDA GALIANO”

RESTAURANT “CAN PANYELLA”

RESTAURANT “EL FUNI”

RESTAURANT “EL CAFÈ DE GELIDA”

RESTAURANT “EL MOLÍ NOU”

RESTAURANT – BAR “EL TORCAL”

RESTAURANT “LES FONTS”

EMBOTITS CAN COMA

PASTISSERIA LA CONFIANÇA

Dates i horari de l’Espai Gastronòmic:

Divendres 09 novembre de 19 a 23h.

Dissabte 10 novembre de 11 a 16h i de 18 a 23h.

Diumenge 11 de novembre è 11 a 18h.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa