Les dues edicions anteriors de la FuniFira han estat un èxit d’assistència i de valoració. Foto: VADEVI.cat
La tercera FuniFira, atesa la bona acollida d’edicions anteriors, mantindrà el format, estructurant-se en dos eixos vertebradors. D’una banda el maquetisme, modelisme i oci ferroviari, i d’altra la gastronomia i els vins i caves, on els productors locals tenen el seu espai propi on oferir les seves especialitats i donar-les a tastar als visitants.
Seran dos espais firals diferenciats però ben comunicats, que permetran que els visitants puguin passejar de l’un i altre per gaudir de tota l’oferta de la fira. La part gastronòmica i d’oferta de vins i caves se situa al centre de la població i el destinat a l’oferta temàtica s’ubica al pavelló poliesportiu, espai cobert i tancat que s’adequa més al que s’hi ofereix.
Els expositors de l’espai gastronòmic i de vins i caves seran:
Elaboradors/Productors vi i cava
BODEGUES DEU SUBIRANA – “Grup Avan’s Catalunya”
CAN PASQUAL
CAVA GUILERA
CAVA MONTSARRA-RON NEGRITA
CELLERS CAROL VALLÈS
COVIDES
MAS COMTAL
TORELLÓ
TORRENS MOLINER
VINS EL CEP
Restauradors locals i productors/elaboradors de postres i embotits:
RESTAURANT “CAN TERRA- FONDA GALIANO”
RESTAURANT “CAN PANYELLA”
RESTAURANT “EL FUNI”
RESTAURANT “EL CAFÈ DE GELIDA”
RESTAURANT “EL MOLÍ NOU”
RESTAURANT – BAR “EL TORCAL”
RESTAURANT “LES FONTS”
EMBOTITS CAN COMA
PASTISSERIA LA CONFIANÇA
Dates i horari de l’Espai Gastronòmic:
Divendres 09 novembre de 19 a 23h.
Dissabte 10 novembre de 11 a 16h i de 18 a 23h.
Diumenge 11 de novembre è 11 a 18h.