La Funifira de Gelida amb els vins i caves locals

Set cellers i deu restaurants complementen la temàtica principal de maquetisme i modelisme d'aquesta segona edició

El 12 i 13 de novembre de 2011 torna una nova edició de la Funifira, la fira de maquetisme, modelisme, gastronomia i vins i caves de Gelida. Serà la segona edició de la fira, i s’estructurarà al voltant de dos espais firals diferenciats, juntament amb activitats educatives, lúdiques i culturals.

En l’àmbit vinícola i gastronòmic, els visitants podran tastar els vins i caves dels set cellers de l’Alt Penedès participants i degustar les receptes preparades pels 10 restaurants que oferiran més de 30 plats diferents, des de preparacions tradicionals fins a la cuina d’autor més innovadora, a més d’embotits artesans i postres típics de la població

També hi haurà un espai firal destinat a la l’àmbit temàtic de la fira, on hi haurà expositors del sector del maquetisme i modelisme, on el visitant tindrà l’oportunitat de conèixer les novetats del sector i adquirir els productes que s’hi presenten.

Els horaris dels diferents espais seran:

Espai Gastronòmic: Dissabte de 11 a 16h i de 18 a 23h. Diumenge de 11 a 18h.
Espai Temàtic: Dissabte de 10 a 14h i de 16 a 20h. Diumenge de 10 a 14h.

A més, s’organitzaran paral·lelament i al llarg de tot el cap de setmana, activitats d’exhibicions, visites culturals, tallers formatius, exposicions de maquetes i mòduls ferroviaris, audiovisuals, podràs obtenir descomptes per a visitar Catalunya en Miniatura i altres activitats per a complementar l’oferta que els assistents podran gaudir en cadascun dels espais firals.

Els cellers participants són:

– Bodegues Déu Subirana (Gelida)
– Cava Guilera (Subirats)
– Caves Torelló (Subirats)
– Covides (Sant Sadurní d’Anoia)
– Mas Comtal (Avinyonet del Penedès)
– Vins El Ceps (Gelida)
– Caves Canals & Canals (Castellví de Rosanes)


SET CELLERS DE L’ALT PENEDÈS PARTICIPEN EN LA SEGONA EDICIÓ DE LA FUNIFIRA FOTO: AJUNTAMENT DE GELIDA

Nou comentari