El pròxim dijous 5 de febrer, a partir de les 21h, al restaurant Casa Nostra de Corbera de Llobregat es presentarà el primer tast vertical del vi elaborat amb garnatxa blanca del Monstant “Tretze”, del Celler Mas de la Caçadora de Guiamets, amb els vins de les anyades 2008, 2010 i 2011.

Mas de la Caçadora va ser fundada a finals de l’any 2003 per un grup de socis amants del vi, de l’entorn i caràcter d’una comarca com la del Priorat. La majoria d’ells tenen una llarga experiència en el sector del vi, així com una tradició familiar vitícola.

El restaurant Casa Nostra, de la xef Balbina Garcia, ha ideat el menú per acompanyar el tast conduit per l’enòleg del celler i la mateixa xef, que està format pels següents plats:

-Ous de tonyina amb calçots i oli d’oliva arbequina

-Formatge blau amb anxoves

Maridat amb un Tretze 2008">

-Crema de foie amb poma

Maridat amb un Tretze 2011">

-Arròs cremós de bolets i calamars

Maridat amb el Tretze, anyada 2010">

-Crema de praliné amb terra torrada d ?ametlla

Dolç del Recó de Mas de la Caçadora">

El preu del sopar maridatge és de 30,00 €. Es poden fer les reserves per telèfon 93.650.06.52 o per correu electrònic a info@restaurantcasanostra.com

Nou comentari