VadeVi
La Guia de Cellers de Tarragona 2011-12, calenta i a punt de sortir de l’impremta

A finals d’aquest mes de març sortirà una nova edició de la Guia de Cellers de Tarragona 2011-12. Aquesta publicació, que arriba a la seva tercera edició, preten ser una eina útil pels amants de l’enoturisme: “Malgrat la crisi hem augmentat la tirada als 8.000 exemplars degut a la important demanda”, afirma Cristina Úbeda, de Nimia Comunicació, l’agència de publicitat que l’edita i que és especialista en imatge corporativa i realització de llocs web per tot tipus d’empreses.

La Guia recull tots els cellers de la demarcació agrupats en les seves respectives denominacions d’origen i té una vigència bianual (2011-12). Podem trobar informació referent a totes les DO: Conca de Barberà, Montsant, Penedès, Priorat, Tarragona i Terra Alta.

Els cellers tenen unes pràctiques fitxes on a banda de les varietats que cultiven, les hectàries i la producció, expliquen breument les característiques del que produeixen.

Al principi de cada secció, a banda d’una visió general, trobem mapes específics de cada denominació, i es proposa una ruta per la zona. “La Guia és un instrument útil per totes aquelles persones que vulguin conèixer els elaboradors que ens envolten. Tenen tota la informació per poder planificar ells mateixos les seves visites”, explica Óscar Manrique, director del projecte. A més de la informació del cellers, podem trobar totes les qualificacions de les anyades, un llistat de restaurants que gaudeixen d’una acurada carta de vins, i també un apartat sobre les vinateries. Una altre secció es dedica a les fires i festes del vi.

Com a novetats d’aquesta edició, es poden destacar les noves seccions de ‘El Tast’, on es podrà aprendre de forma resumida quines són les passes per realitzar un tast, i una ‘Taula d’Aromes del Vi’. La Guia es podrà trobar de forma gratuita als principals patronats de Informació i Turisme de la demarcació a partir del proper mes de març.


La Guia de Cellers de Tarragona 2011-12 FOTO: ÒSCAR MANRIQUE

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa