VadeVi
La III Mostra Gastronòmica de Santa Coloma de Gramenet aposta per als vins

Els vins agafen importància en la tercera edició de la Mostra Gastronòmica de Santa Coloma de Gramenet que se celebra a partir d’aquest divendres a la ciutat de l’àrea metropolitana de Barcelona. Els restaurants estaran representats en 32 expositors, l’any que més n’hi ha hagut a l’Espai de Degustació.

Entre les principals novetats destaca el Primer concurs de cata de vins per aficionats, la demostració per a la recuperació de la cuina dels primers pobladors de Santa Coloma, els ibers, i una masterclass de les varietats de La Rioja que després podran tastar els assistents. Així mateix, un grup de professionals colomencs especialitzats en cuines d’altres indrets del món compartiran els seus plats més típics amb els comensals presents.

L’alcalde de Santa Coloma de Gramenet, Bartomeu Muñoz, presidirà aquest divendres 15 de maig, a les 19 hores, l’acte inaugural de la mostra, que torna a celebrar-se a la rambla de Sant Sebastià durant tot el cap de setmana. Es tracta d’una fira protagonitzada pels restauradors de més prestigi de la ciutat, a més de la participació dels tres mercats municipals -Sagarra, Singuerlín i Fondo-. La Mostra està coorganitzada per l’Ajuntament i l’Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma (ACI).

La tercera Mostra dóna el tret de sortida a la publicació de la segona Guia Gastronòmica de Santa Coloma, un important element de coneixement i promoció de la restauració de la ciutat. Per aquest 2009, s’editen 15.000 exemplars que es podran aconseguir de manera gratuïta en els restaurants participants, a l’Ajuntament i a Grameimpuls.

La ciutat espera superar l’èxit de la segona edició en què prop de 35.000 persones, segons l’ajuntament, van passar per la mostra i van degustar els plats de la vintena de restauradors participants. Es van consumir un 25 % més de tiquets que a la primer edició.


La Mostra Gastronòmica de Santa Coloma de l’any passat va superar la primera edició FOTO: AJ. SANTA COLOMA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa