VadeVi
La llista continuista guanya sense discussió les eleccions a la DOQ Priorat
  • CA

Salustià Àlvarez, qui va deixar la presidència de la DOQ Priorat el 2011 es postula com a nou president del Consell Regulador. I si no hi ha canvis d’última hora amb tota probabilitat serà així ja que tots els candidats de la seva llista Priorat DOQ han estat escollits vocals del Consell Regulador.

Amb una participació propera al 70% en el cas dels cellers, la llista encapçalada per Jaume Balaguer, Priorat Ara, que pretenia renovar algunes de les estructures de la denominació d’origen ha obtingut prop del 40% dels suports, però no han estat suficients per tenir algun representant al consell regulador.

En el cas dels cellers de pagesos viticultors, la participació ha estat molt més baixa, del 32%. A més de la llista de Priorat DOQ, també s’hi presentaven Unió de Pagesos que tampoc no han obtingut representació.

Àlvarez que es mostra molt prudent fins que finalment no es formalitzi el seu nomenament, es mostra molt satisfet per la victòria de la llista que ell representa.

Balaguer per la seva banda, també assegura que està molt satisfet per haver obtingut el suport del 40% del cens dels cellers i adverteix als guanyadors que estaran amatents per comprovar que compleixen el programa promès.

El proper dia 14 de juliol es constituirà el Consell Regulador per votar qui serà el nou president d’entre els vocals escollits. Si no hi ha canvis d’última hora el nou president de la DOQ Priorat serà Salustià Àlvarez qui ja va ocupar el càrrec fins el 2011.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa