VadeVi
La major cadena de restaurants de la Xina incorpora el cava en els seus banquets

La cadena de restaurants internacionals més gran de la Xina, Golden Jaguar, incorporarà el cava en els banquets de promoció per organitzar convits de casaments. Així ho han acordat representants de Golden Jaguar i de la Promotora d’Exportacions Catalanes (Prodeca), que té per objectiu la promoció comercial d’empreses catalanes per ampliar la seva presència i el seu valor en un mercat competitiu.

De fet, el director de Prodeca Ferran Bienert i el director de la cadena de restaurants, acompanyat pel director de Freixenet la Xina Gil Serra, signaran l’acord aquest diumenge a Xangai. “L’acord consisteix a incorporar una marca de cava en els banquets promocionals de la cadena perquè els núvis provin l’oferta del restaurant”, han explicat fonts del Departament d’Agricultura (DAR).

El proper 14 de juny, 120 parelles de nuvis participaran en una prova de banquet que oferirà el cava Freixenet i podran en aquell moment decidir si inclouen el cava en el seu casament o no.

Segons han informat fonts del DAR, està previst que al setembre una altra empresa de cava català s’incorpori a la promoció.

A més de Freixenet, a la Xina es poden degustar caves de 13 cellers catalans com Alsina Sardà, Bodegues Bohigas, Unió Agrària Cooperativa, Canals i Munné, Castell de Villarnau, Giró Ribot, Joan Sardà, Marquès de Monistrol, Celler Oriol Rossell, Roger Goulart, Sumarroca, U+U Fan Tres i Masia Can Mayol.


El Cava és un vi escumós de qualitat produït principalment a Catalunya FOTO: EUROPAPRESS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa