VadeVi
Malvasia, al nou Diari de Vinya de Segura Viudas

Tot i haver d’avançar uns dies la verema per les amenaces de pluja per no malmetre la qualitat assolida fins llavors, la primera setmana de setembre es van collir les dues parcel·les d’aquesta varietat plantada als afores de Sant Cugat Sesgarrigues.

Amb un equilibri envejable de sucres, ph, acidesa i tast en boca, els enòlegs del celler de Torrelavit van decidir collir els poc més de 5.000 quilograms de malvasia en caixa petita i premsar-los en una premsa petita a mitja capacitat per obtenir el millor most possible. Un cop al celler, el vi vinificarà per separat en un any que serà de constants proves i anàlisi per avaluar les capacitats d’aquesta varietat.

Els detalls de la verema de la malvasia són el fil conductor del tercer capítol de Diari de Vinya 2015; el vídeo blog de vitivinicultura que l’Heretat Segura Viudas dedica enguany a la Malvasia.

El conjunt d’aquesta nova temporada del “Diari de Vinya” es pot seguir íntegrament a la nova web de la marca, en una secció amb el mateix nom. Una narració que es va completant amb informacions rellevants d’allò que passa a les vinyes o al celler per mantenir el públic informat gairebé en temps real.

El canal audiovisual de la marca a youtube aglutina tots els vídeos d’aquesta temporada. Seguint aquest enllaç hi ha disponible el segon capítol de la collita 2015. El contingut a les xarxes socials es pot seguir mitjançant l’hashtag #diaridevinya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa