VadeVi
La model Carla Goyanes ja és la Reina del Cava 2010

Carla Goyanes va ser coronada Reina del Cava 2010 a la plaça de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia. La jove va dir que no li podia “fer més il·lusió ser Reina del Cava” i no tenia paraules per descriure “la calidesa i la simpatia amb què Sant Sadurní la va acollir”. La model madrilenya, que va reconèixer que pren cava en els “moments importants” per a ella, va escollir per a l’ocasió un vestit de núvia de Rosa Clarà en raso de seda, amb escot en “paraula d’honor” i el cos drapejat amb un gran llaç a un costa.

Carla Goyanes, nascuda l’11 de maig de 1983 a Madrid, és un dels rostres més populars del món de la moda i també de la premsa rosa. Va començar la seva trajectòria com a model amb Don Algodón i les seves aspiracions són convertir-se en empresària en el món de la moda. Ha estat la imatge de prestigioses firmes, com GURU, Cote D’or, Lotus, Citroën,Samsonite, Lola Casademunt o Rosa Clarà.

Pere Bonet, president de la Confraria del Cava, i Joan Amat, alcalde de Sant Sadurní d’Anoia, van acompanyar al balcó de l’Ajuntament la nova Reina del Cava i les seves vuit Dames d’Honor que arribaren a la plaça de la vila amb el tradicional cercavila a sobre d’un cotxe d’època. Pere Bonet va manifestar que Carla Goyanes “reuneix tot el que es necessita per ser Reina del Cava” i que aquest esdeveniment contribueix “a promocionar el cava arreu, un producte d’alta qualitat i universal”.

En el cercavila també hi anaven el trio de Clownik, la companyia del Tricicle, que va fer un “cavaoke” d’enaltiment al cava a sobre de la carrossa “Bombolles d’Il·lusió” del grup de carnaval de Lletger. Joan Gracia, Paco Mir i Carles Sans van saludar la multitud des de Groenlàndia a través de la pantalla gegant instal·lada a la façana de l’Ajuntament.

Després de la coronació de Carla Goyanes es va celebrar un aperitiu en honor seu per a 200 convidats a la seu de la Confraria del Cava, a Torre Ramona. La festa va continuar amb la XXV Nit Jove del Cava, organitzada pels Joves Confrares, amb l’actuació dels grups Freddie Kronner i el Dj local Daviddenoia a l’Ateneu. Aquest any, la recaptació obtinguda a la barra del concert es destinarà a l’equip femení del Noia Freixenet de hoquei.

Els actes de la XXIX Setmana del Cava segueixen, i el divendres 15 d’octubre hi haurà la solemne cerimònia d’Investidura Tardoral en què s’investirà el president del Cercle d’Economia, Salvador Alemany, com a Confrare d’Honor a la seu de la Confraria del Cava, a Torre Ramona. La Reina del Cava Carla Goyanes també assistirà a la cerimònia en la què s’investiran diverses personalitats, entre elles l’autor del cartell de la XXIX Setmana del Cava, Jordi Alumà, com a Confrares de Mèrit.

L’endemà dissabte tindrà lloc la cerimònia d’Investidura dels Joves Confrares que celebraran el 25è aniversari de la seva fundació amb la solemne cerimònia d’Investidura, en la qual s’investiran com a Joves Confrares de Mèrit a la cantautora Anna Roig, el xef del restaurant El Celler de Can Roca, Jordi Roca, el considerat el millor sommelier de l’Estat, Carles Aymerich, els periodistes de RAC1 Marta Caila i de COM Ràdio Albert Vico, i el jove xef Emili Thibau, guanyador del III Concurs ICEX de Alta Cocina Española. El o la personatge que serà investit Jove Confrare d’Honor és encara un secret.

I diumenge 17 d’octubre la IV Cursa Solidària País del Cava clourà els actes de la XXIX Setmana del Cava. Unes 1.500 persones correran, o caminaran, els 13 quilòmetres entre Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d’Anoia a favor de La Marató de TV3, dedicada a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides de forma sobtada. La inscripció és de 6 euros i es pot fer fins dijous que ve a la web ww.caixapenedes.com/cursacava.


Joan Amat, alcalde de Sant Sadurní, Carla Goyanes i Pere Bonet, president de la Confraria Foto: Confraria del Cava

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa