La Mostra de Vins de Sitges, que se celebra aquest cap de setmana, arriba aquest any a la tercera edició i, segons els organitzadors guanya força ja que “any rere any noves bodegues mostren el seu interès per participar-hi”. Aquesta vegada seran 15 cellers els que oferiran els seus vins, entre ells el Celler de l’Hospital Sant Joan Baptista, que donarà l’oportunitat de tastar la Malvasia de Sitges, un vi dolç de verema tardana elaborat amb la varietat autòctona malvasia de sitges.

Hi ha dues modalitats de tiquets de tast. El primer dóna dret a dos tastos de vi i un de gastronòmic i costa 4 euros. El segon, costa 6 euros i, a més del tast gastronòmic, permet tastar 4 vins. A més, es lliurarà una copa serigrafiada que també es pot comprar a part.

La mostra se celebra en el marc de la 48ena Festa de la Verema, que s’inaugura aquest divendres a les dos quarts de nou del vespre amb el Pregó de la Verema a càrrec del periodista sitgetà Joan Sella i Montserrat. A la nit, als Jardins de la Societat Recreativa el Retiro hi haurà l’elecció de la Pubillla de Sitges 2009. Diumenge al matí es farà el premsat del primer most a la plaça del Baluard a tres quarts de dotze i a les sis de la tarda se celebrarà el XXXI Concurs de Trepitjadors de raïm.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa