VadeVi
La Mostra de Vins i Caves de Catalunya tindrà botiga

La XXIX Mostra de Vins i Caves de Catalunya tindrà aquest any una botiga on comprar tot el que s’exposa i que els visitants podran degustar durant la fira. Aquesta és la principal novetat de la mostra d’aquest any, que en l’última edició ja va incorporar novetats com el showroom “Matins Professionals”, un acte especialment dirigit als restauradors i als prescriptors de vins. La finalitat: difondre l’àmplia gamma de vins de Catalunya i que els cellers establissin contactes per tal d’incrementar el seu negoci en aquesta àrea.
[[frase]]
Si l’any passat l’objectiu era arribar al públic professional -restauradors, sommeliers, premsa especialitzada i botigues de vins-, aquest any es tracta de promoure les vendes dels productes degustats durant la fira. El celler de la mostra oferirà als visitants una àmplia gamma de vins i caves de Catalunya en un mateix espai. Segons ha informat l’Incavi, “es tracta d’una iniciativa molt ben valorada pels cellers que s’estan inscrivint”.

La mostra, que es farà al moll de la Fusta de Barcelona del 24 al 27 de setembre, tindrà a més dos espais nous: una sala polivalent per organitzar actes i jornades al voltant del món del vi i una sala on s’organitzaran degustacions a càrrec dels enòlegs de l’Incavi, dirigida al públic assistent.

Durant la passada edició, més de 200 persones van seguir aquestes sessions i aquest any l’organització espera que la xifra s’incrementi gràcies a la nova sala de degustació, ja que és una de les activitats que atreu més gent.

A hores d’ara, encara està obert el període d’inscripció pels cellers. Per demanar informació o inscriure’s per participar a la mostra cal trucar a l’Incavi


L’última edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya al Moll de la Fusta de Barcelona FOTO: INCAVI

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa