VadeVi
La Nitjove.vi es repetirà l’any que ve però amb canvis per atraure més els joves

“No és fàcil” reconeix el Consell Regulador de la DO Conca de Barberà. No és fàcil engrescar els més joves i apropar-los al món del vi. El Consell Regulador ho ha intentat aquest cap de setmana i tot i que la festa ha funcionat, han vist que hi ha aspectes a millorar que atrauran més al jovent.

“No estem descontents ni molt menys, però de cara l’any que ve haurem de canviar algunes coses”, explica la secretària de la DO Conca de Barberà, Elisabeth Saiz. Principalment l’hora de la festa i potser també l’espai. Saiz assegura que “hi va haver un centenar de persones però la previsió era que hi assistís més gent”. Sospita que el fet de començar la festa a les nou del vespre no hi va ajudar gaire, ja que “els joves estan acostumats a sortir més tard” i, de fet, no va ser fins a la matinada que es va animar la cosa.

És per això que es contempla l’opció de fer la festa a partir de les onze de la nit i fins les tres de la matinada i s’estudiarà la possibilitat de fer-la de cara a l’estiu i a l’aire lliure. Potser fins i tot implicar algun restaurant per oferir tapes als assistents. En qualsevol cas, però, “l’experiència ha estat positiva i la festa es repetirà”, manté Saiz.


La primera Nitjove.vi va aplegar un centenar de persones FOTO: DO CONCA DE BARBERÀ

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa