La pluja de març protagonitza el «Diario de viña»

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A26CoJkGkfI[/youtube]

L’evolució de les vinyes velles de xarel·lo de la finca de ‘La Figuera’ centren un nou lliurament de la sèrie de reportatges ‘Diario de viña’ elaborats per Segura Viudas amb l’objectiu d’explicar l’evolució de cada collita a l’Heretat Segura Viudas.

El capítol que ara es publica està dedicat a les harmonies que han succeït a l’Heretat durant el mes de març, centrades en l’optimisme amb el que s’han acollit les pluges de març i les primeres evidències de l’activació de les plantes un cop finalitzades les setmanes de repòs hivernal.

En aquest lliurament s’introdueixen alguns treballs importants que cal dur a terme durant les setmanes de transició entre l’hivern i la primavera. Així doncs, les cates de sòl o la instal·lació de feromones per prevenir la plaga del corc del raïm són algunes de les activitats fonamentals en un cultiu sostenible de la vinya. El capítol finalitza amb les vinyes engrossint els borrons pocs dies abans que s’inicïi la brotació. A partir d’aquest moment, començarà el temps de brotació.

Nou comentari