La poda d’hivern de vells ceps de xarel·lo a Segura Viudas

El celler Segura Viudas presenta un nou lliurament de “Diario de Viña“, el vídeoblog que apropa l’esdevenir de cada collita a l’Heretat Segura Viudas.

El capítol que ara es publica està dedicat a les harmonies que han succeït a l’Heretat durant el febrer, amb l’objectiu de transmetre les relacions que regeixen el treball diari de la casa amb la història, la viticultura, la biodiversitat i la innovació.

Amb aquest objectiu, doncs, i amb el protagonisme que enguany hem donat al vi Creu de Lavit 2013, el capítol se centra en els detalls de la poda de vinya vella de xarel·lo de la finca origen d’aquest vi tan especial.

Tot i així, no s’obliden altres treballs importants com el llaurat hivernal o la innovació que aquest any ha representat la sembra de civada i veça com una estratègia sostenible de control de la vigorositat del macabeu de davant de la masia.

El capítol finalitza amb l’acomiadament de l’hivern amb l’activitat manifesta de multitud d’ocells visitant les menjadores de l’Heretat, acte previ a les setmanes d’aparellament i festeig que aviat començaran.

Com sempre, el material audiovisual està disponible al bloc de la companyia www.diariodeviña.com, així com al canal corporatiu “seguraviudastv” a YouTube.

Nou comentari