La poda de la vinya, a «Instants compartits»

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wuEZInL4lXc[/youtube]

El videoblog ‘Instants compartits’ de Recaredo ha estrenat un nou vídeo, centrat aquest cop en la poda i la brotada de les vinyes. En aquest vídeo, titulat ‘De la poda a l’esclat de vida’, l’enòleg i director tècnic de Cava Recaredo, Joan Rubió, narra la importància de la poda i els seus efectes sobre la planta. Les gravacions es van dur a terme a la denominada Vinya Llarga, situada al terme de Sant Sadurní d’Anoia, entre els dies 7-8 de març (durant les últimes jornades hivernals de poda) i el 17 d’abril (quan les vinyes començaven a mostrar, tímides, els primers brots).
Aquest vídeoblog té com a finalitat difondre els treballs de viticultura de Recaredo i donar a conèixer la seva filosofia com a agricultors i elaboradors de caves de terrer. El primer capítol es va titular ‘Instants compartits des del Turó d’en Mota‘ i mostrava els treballs de llaurat duts a terme amb tracció animal.
Les properes seqüències d”Instants compartits’ se centraran en les tasques de viticultura a les vinyes de Recaredo, totes ecològiques i biodinàmiques. Així mateix permetran conèixer cadascun dels processos d’elaboració del cava Brut Nature d’anyada a Recaredo, com ara el desgorjat a mà sense congelar el coll de l’ampolla.

Nou comentari