La presentació dels Nous Penedès emplena a vessar la Casa Batlló

L'afluència de públic va desbordar les previsions de l'organització, que va haver de regular l'entrada dels assistents i allargar l'horari

L’assitència va superar totes les previsions, amb més de 1.500 assistents. Foto: Joan Nebot

Ahir a la tarda, i per 18è any consecutiu, es va celebrar a Barcelona, la segona de les presentacions del 2012 “Descobreixi els Nous Penedès”, mostrant les novetats dels vins de la zona als consumidors barcelonins i als professionals del sector, que aquest any tenia com a novetat el nou emplaçament a l’emblemàtica Casa Batlló del Passeig de Gràcia.

La situació cèntrica de l’indret -l’any passat es va fer a les Drassanes barcelonines- va fer que l’assistència de públic superés totes les previsions i es formés una cua per entrar que recorria tota la vorera del Passeig de Gràcia des de la cantonada del carrer d’Aragó fins gairebé la de Consell de Cent.

L’organització va haver de demanar més copes i regular l’entrada d’assistents per motius d’aforament, i va allargar l’horari previst -el tancament havia de ser a 2/4 de 9- fins passades les 9 del vespre.

L’assistència s’estima en més de 1500 persones, que van poder desgustar i conèixer les novetats que presentaven els cellers de la Denominació d’Origen Penedès per aquest 2012.

L’acte organitzat per l’Associació Vinícola Catalana i la Denominació d’Origen Penedès, també se’l coneix com al “Saló de Vins del Penedès”, i té el seu origen l’any 1996 a Barcelona. Posteriorment va ser portat a Madrid i, de forma especial, a Mallorca.

Enguany, també s’ha superat el nombre d’expositors de l’anterior edició, amb la participació de 6 cellers més, arribant a un total de 38:

Agustí Torelló, Albet i Noya, Alsina Sardà, Bodegas Ca N’Estella, Bodegas Pinord, Bodegues Torre del Veguer, Can Descregut, Can Feixes, Can Rafols dels Caus, Suces. De Rafael de Camps SCP, Castell D’Age, Ruben Parera Renau, Covides, Emendis, Eudald Massana Noya, Ferré i Catasús, Giró i Ribot, Gramona, Heretat Mas Tinell, Jané Ventura, Jaume Serra, Jean Leon, Joan Sardà, Juvé y Camps, Loxarel, Llopart Vilarós, Mas Rodó, Miguel Torres, Mont-Marçal, Nadal, Parató Vinícola, Pardas, Parés Baltà, Rovellats, Sabaté Coca, Torelló, U mes U fan Tres i Vilarnau.

Es van presentar més de 200 vins diferents, entre els quals 13 vins nous al mercat i d’altres amb nova presentació i amb diversos reconeixements i guardons internacionals.

Els cellers es van mostrar satisfets de l’alta afluència de públic en un mercat tan important per als vins penedesencs com és la ciutat de Barcelona.

Per a finalitzar la ronda de presentacions, l’Hotel Palace de Madrid serà la seu on es congregaran els cellers donant a conèixer “Els Nous Penedès” el proper 7 de Maig.

Nou comentari