VadeVi
La presidenta de Codorniu rep la Clau de Barcelona

La presidenta del grup Codorniu, que amb més de 450 anys d’història és l’empresa familiar més antiga de l’Estat, ha rebut un homenatge en reconeixement a la seva feina. Maria del Mar Raventós ha estat durant 12 anys la presidenta del Grup Codorniu i és per això que el Club d’Amics de la Clau de Barcelona li ha lliurat la Clau de Barcelona davant de diferents personalitats de la societat civil i empresarial de Catalunya.

Durant el lliurament del guardó, que s’ha celebrat en un esmorzar a l’Hotel Avinguda Palace de Barcelona, Maria del Mar Raventós ha dedicat el guardó a la seva família i el gran equip que compon Grup Codorníu: “reconeixements com el que acabem de rebre impulsen l’empresa a seguir treballant amb entusiasme el camí iniciat per Jaume Codorníu fa 459 anys”.

Aquest símbol, qua atorga anualment el Club d’Amics de la Clau de Barcelona, una institució amb més de 40 anys d’història presidida per Joan Gaspart, vol reconèixer totes aquelles persones que contribuïxen amb el seu treball al desenvolupament i promoció de Catalunya. En edicions anteriors han rebut aquest distintiu el president de Vueling, Josep Piqué; el president de Caixa Catalunya, Narcís Serra; la presidenta de la Fundació Francisco Godia, Liliana Godia, i el president de Gas Natural, Salvador Gavarró, entre altres.

Els cellers de Codorniu

Codorniu és actualment líder en volum en el mercat espanyol del cava. Compta amb deu cellers propis en diferents regions vinícoles del món: Codorníu (DO Cava), Raimat (DO Costers del Segre), Scala Dei (DOQ Priorat), Bach (DO Penedès), Abadia de Poblet (DO Conca de Barberà), Bodegas Bilbaínas (DOQ Rioja), Legaris (DO Ribera del Duero), Nuviana (Vall del Cinca), Artesa (Napa Valley, Califòrnia) i Septima (Mendoza, Argentina).


Maria del Mar Raventós amb la Clau de Barcelona FOTO: CODORNIU


Maria del Mar Raventós i Joan Gaspart FOTO: CODORNIU

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa