VadeVi
La presidenta del Parlament s’apunta al món del vi

La segona autoritat del país, la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, ha estat a Falset per conèixer de primera mà la Denominació d’Origen Montsant. La seva estada l’ha portat a visitar el Celler Cooperatiu de l’Agrícola Falset-Marçà i el Parc Tecnològic del Vi de Falset, el VITEC.

L’autoritat catalana ha apuntat el denominador comú de tots dos: la qualitat. Segons Núria de Gispert, “Montsant és una zona on conflueixen la qualitat en el producte i en la recerca. I aquest és el futur”. La presidenta del Parlament ha assenyalat que “cada cop és més evident que cal ser més competitius, i un equipament com VITEC, punter en el seu àmbit, ajuda a atorgar més qualitat i dóna valor afegit a un producte com el vi, símbol de la comarca”.

Durant la seva estada, ha compartit dinar amb els membres del Consell Regulador de la DO Montsant, encapçalats pel president Jaume Domènech, amb el president de l’Agrícola, Josep Maria Cots, i amb el director de VITEC, Sergi de Lamo.

Des del la DO Montsant han volgut agrair la visita de Núria de Gispert obsequiant-la amb la Copa Riedel Montsant, la copa que la prestigiosa casa austríaca comercialitza a tot el món amb el nom de la DO.


Núria de Gispert a la DO Montsant FOTO: DO MONTSANT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa