VadeVi
El Cava Night Madrid reuneix unes 200 persones a l’Arts Club
  • CA

La primera edició de la festa ‘Cava Night’ Madrid va reunir ahir a 200 persones a l’Arts Club de Madrid, en ple centre de la capital. L’objectiu d’aquest esdeveniment és apropar el cava als consumidors més joves.

El president del Consell Regulador del Cava, Pere Bonet, va aprofitar l’ocasió per realçar les diferents facetes del cava, ja que és una beguda “perfecta per prendre-la amb amics, divertida, desenfadada i que no cal esperar al Nadal per gaudir-la”.

Els convidats van tenir l’oportunitat de conèixer la versatilitat d’aquest vi espumós gràcies a les 64 marques de cava diferents que van participar en la festa. Més de 150 ampolles de cava van ser destapades en aquest esdeveniment que va demostrar que el cava “és ideal per prendre a qualsevol hora i no únicament pel moment del brindis o de les celebracions”.

Els còctels van ser la “gran sensació de la nit”, ja que es van elaborar més de 500 combinats dels tres dissenyats per a l’ocasió: ‘Pink & Mint Cava’ elaborat amb aranja rosa, gel pilé, sucre glacé, licor de grosella, fulla de menta i Cava rosat brut; ‘Cava Loves Tea’ amb té oolong aromatitzat amb bergamota, gel picat, tires de taronja, flor blanca comestible i Cava brut; i ‘CavaTropic’ amb pinya a trossos, gel, triple sec i Cava brut.

Cava Night Madrid va unir cava, música, moda i gastronomia en un ambient “desenfadat”. L’esdeveniment va comptar amb la col·laboració de la firma de moda catalana Medwinds que va dissenyar una bossa exclusiva que contenia una ampolla de Cava edició limitada ‘Cava Night’ i que va regalar a tots els assistents.

Així mateix, Cava Night Madrid va reunir a nombrosos bloguers i instagramers de moda i lifestyle a més de cares conegudes del periodisme que van ser molt actius a les xarxes socials a través del hashtag #cavanightmadrid des d’on van agrair la iniciativa i van assenyalar la gran qualitat dels caves i còctels degustats. En aquest sentit, les fotos més destacades seran premiades pel Consell Regulador del Cava en els pròxims dies.

El Consell Regulador del Cava, que ja va celebrar aquesta iniciativa a Barcelona el passat mes de juny, té previst traslladar-la a altres ciutats espanyoles.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa