De la vinya al mar. Que el vi sigui un producte de terra no ha suposat cap impediment per als responsables de la companyia navilera Grimaldi Lines, que volen aprofitar l’enoturisme com a reclam per als seus creuers. Per això han ideat la primera fira enoturística dalt d’un creuer que unirà l’Estat espanyol amb Itàlia, i en promocionarà els seus vins.

Segons un comunicat de la companyia, a tot l’Estat espanyol l’enoturisme va moure un milió i mig de persones durant el 2008 i el triple de gent a Itàlia. Per això confien que, com que “l’enoturisme està de moda”, la seva oferta sigui un èxit. Es tracta de tres dies de creuer en què, a més de la fira on productors de vi i promotors turístics es podran donar a conèixer al públic, també hi ha un espai reservat als professionals. D’altra banda, també hi haurà degustacions, exhibicions de cuina i seminaris de diferents tipus de cuina.

La primera edició del ‘Saboreando a Bordo’ que es farà del 10 al 13 d’octubre entre Barcelona i Civitavecchia, promourà vins de Catalunya i Castella La Manxa, i de la Campania i del Lazio.


El creuer navegarà entre Barcelona i Civitavecchia FOTO: JORDI GARCIA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa