VadeVi
La primera fira d’enoturisme dalt d’un creuer salparà de Barcelona

De la vinya al mar. Que el vi sigui un producte de terra no ha suposat cap impediment per als responsables de la companyia navilera Grimaldi Lines, que volen aprofitar l’enoturisme com a reclam per als seus creuers. Per això han ideat la primera fira enoturística dalt d’un creuer que unirà l’Estat espanyol amb Itàlia, i en promocionarà els seus vins.

Segons un comunicat de la companyia, a tot l’Estat espanyol l’enoturisme va moure un milió i mig de persones durant el 2008 i el triple de gent a Itàlia. Per això confien que, com que “l’enoturisme està de moda”, la seva oferta sigui un èxit. Es tracta de tres dies de creuer en què, a més de la fira on productors de vi i promotors turístics es podran donar a conèixer al públic, també hi ha un espai reservat als professionals. D’altra banda, també hi haurà degustacions, exhibicions de cuina i seminaris de diferents tipus de cuina.

La primera edició del ‘Saboreando a Bordo’ que es farà del 10 al 13 d’octubre entre Barcelona i Civitavecchia, promourà vins de Catalunya i Castella La Manxa, i de la Campania i del Lazio.


El creuer navegarà entre Barcelona i Civitavecchia FOTO: JORDI GARCIA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa