La primera Fira de les Cooperatives Agràries del Priorat aprova amb nota

Fira de les Cooperatives Agràries del Priorat , celebrada aquest dissabte a Falset, ha estat valorada com un èxit per la Fundació Castell del vi, entitat organitzadora de l’esdeveniment que quantifica en unes 600 les persones que hi van assistir al llarg del dia.

L’activitat es va desenvolupar a la sala gòtica del Castell de Falset i va comptar amb la presència de vuit cooperatives vitivinícoles de la comarca. Durant la jornada va haver-hi tastos de vi i d’oli i una exposició sobre el cooperativisme, mentre que a les xarxes socials es vga donar digfusió a la mostra a través de twitter, emprant l’etiqueta #tastaelcastelldelvi.

El tret de sortida de la fira es va fer a les onze del matí, amb la inauguració de l’exposició ‘Construeix un món millor. Fes cooperativa’, una mostra que ha estat itinerant durant l’últim any per Catalunya i que projecta el fet cooperatiu cap al futur de manera dinàmica i

integradora. A la mateixa hora, es va obrir la fira de les Cooperatives, l’activitat més

participada per visitants de diferents punts de Catalunya, a la qual van participar conjuntament cellers elaboradors de la DOQ Priorat i DO Montsant pel que fa al vi i de la DOP Siurana quant a l’oli.

L’organització va vendre 370 tiquets de tast, que permetien al visitant accedir a la Fira i tastar 5 vins diferents, a més d’endur-se una copa de vi serigrafiada del Castell del Vi i

una visita al centre d’interpretació.

L’èxit de l’activitat fa pensar als organitzadors en molt bones perspectives de visitants

a la Fira del Vi de Falset que se celebra el 4 i 5 de maig, alhora que la Fundació Castell del Vi

valorarà en breu la possibilitat de celebrar una nova edició de la Fira de les Cooperatives agràries del Priorat.

Nou comentari