VadeVi
La primera Mostra Professional de Vins del Massís del Garraf és tot un èxit

Els resultats de la primera Mostra Professional de Vins del Massís del Garraf va superar les millors expectatives. El director general de l’INCAVI, el president de la DO Penedès, restauradors, distribuïdors, periodistes, polítics, empresaris, representants del món associatiu i gastronòmic, autoritats locals i professionals del sector van acostar-se a l’edifici Miramar de Sitges per gaudir de la proposta.

Els Vins del Massís interessen. Si més no, al món professional. Una desfilada amb uns 300 restauradors, distribuïdors i professional va omplir el local durant les 4 hores que va durar l’esdeveniment.

També va quedar clar que la subzona Garraf ja no és una qüestió que no és mou. Després de cinc anys de silenci de la DO Penedès a la petició de l’associació de Viticultors del Massís del Garraf de ser reconeguda, l’acte va comptar amb la presència de Francesc Pascual, president de la DO, Josep Ribas, el gerent, a més d’Oriol Guevara, director general de l’INCAVI. És un pas important per una trobada futura a tres bandes. No hi va haver declaracions notòries, però la presència d’aquestes tres personalitats és tota una declaració d’intencions i obre la porta a les converses i a una solució.

Ara, cal esperar, i saber si els esforços dónen els seus fruits, si es podran trobar Vins del Massís del Garraf en les cartes dels restaurants de la zona, si les trobades amb DO Penedès i INCAVI segueixen són una realitat o no porten enlloc, i si serà possible aconseguir la subzona.


Foto de família de viticultors del Garraf FOTO: GUILLERMO NEFFKE

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa