VadeVi
La primera nit d’estiu a la Cartoixa d’Escaladei

Aquesta nit arriba l’estiu a la Cartoixa d’Escaladei. O més ben dit, arriba la primera nit d’estiu. I és que aquest edifici monumental, un cartoixa del XII siutada al Parc de la Serra del Monsant, ha programat un seguit d’activitats per a les nits estivals sota el nom de Nits d’estiu a la Cartoixa que inclouen, entre d’altres, tastos de vins de cellers de la Morera del Monsant-Escaladei.

Avui, a paritr de les set del vespre es farà un tast de vins dels celler La Conreria d’Scala Dei i Ametller Civill, tots dos de la DOQ Priorat. El proper divendres 30 de juliol serà el torn dels cellers Mas Perinet i cellers d’Scala Dei i el divendres 27 d’agost la Cartoixa collirà un tast dels cellers Masia Duch i Pasanau. Els tastos costen 10 euros i per assistir-hi cal fer la reserva prèviament, ja que les places són limitades a 30 persones.

Els vins de la zona no seran els únics presents a la Cartoixa durant les nits d’estiu, sinó que hi ha previstes altres activitats de caire cultural. El 6 d’agost es farà una xerrada sobre el Bestiari fantàstic que avui encara trobem representat en l’arquitectura dels pobles del Priorat. el 15 d’agost arribarà la música de la mà del grup Sons & Sons que interpretarà variats estils musicals que van des de la sarsuela fins al tango i del bolero a les àries d’òpera. La conferència sobre El carisma cartoixà i la meditació d’avui, a càrrec de Gaspar Hernández i Pere de Manuel i la sessió de meditació a càrrec de Míriam Subirana del 18 de setembre tancaran el cicle Nits d’estiu a la Cartoixa. L’accés per a la xerrada, el concert, la conferència i la meditació és lliure.


La Cartoixa d’Escaladei és del s. XII FOTO: TJERK VAN DER MEULEN

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa