La relació dels joves i el cava, a debat al II Simposi Internacional de la Setmana del Cava

La Confraria del Cava ha organitzat pel dimecres 14 d’octubre la segona edició del Simposi-congrés Internacional de la Setmana del Cava, que es farà al celler de la Fassina de Can Guineu de Sant Sadurní d’Anoia. La iniciativa, que moderarà el periodista Ramon Francàs, s’emmarca dins els actes de la XXXIV Setmana del Cava.

El tema que centrarà el debat d’enguany serà la relació dels joves amb el cava. La majoria de ponències giraran al voltant d’aquest vincle, amb l’objectiu de trobar maneres d’acostar el cava als nous consumidors d’una manera fresca, original i divertida, sense deixar de banda el foment del consum responsable. Una de les conferències destacades de la jornada és la que obrirà l’acte, i que presentarà l’“Estudi de camp d’hàbits de consum de cava de Joves Universitaris”. La ponència anirà a càrrec de Martí Torrallardona, enòleg graduat de la URV, i Joan Miquel Canals, professor i degà de la Facultat d’enologia de la URV. Aquesta activitat és una de les sorgides arran del conveni que van signar fa uns mesos la Confraria del Cava i la Universitat Rovira i Virgili.

També destaca la taula rodona que hi haurà a les 13.35h i on es debatran totes les qüestions que vagin sorgint durant el congrés. Hi participaran representants de diferents institucions del sector cavista, entitats i mitjans de comunicació, entre els quals, VADEVI.cat

El congrés s’obrirà a les 9 del matí amb la intervenció del president de la Confraria del Cava, Antoni de la Rosa i Torelló, i la de l’alcaldessa de Sant Sadurní d’Anoia, Maria Rosell. La cloenda anirà a càrrec de Pere Tarrés, secretari d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Les inscripcions encara estan obertes, i es poden formalitzar trucant a la Confraria del Cava (Sra. Josefa Rovira), al telèfon 93 891 28 03 o enviant un correu electrònic a info@confrariacava.com.

El congrés compta amb el patrocini del Consell Regulador del Cava, ”la Caixa”, Manter, Vintacap i la Diputació de Barcelona.

Nou comentari