Les expectatives eren prou bones, però la realitat les ha superades. La Cambra de Comerç de Reus, principal impulsor de la fira, esperava superar els 4.000 tiquets, segons va assegurar el seu director de comunicació Josep Baiges a VADEVI.cat durant la primera edició de la fira Reus Viu el Vi. Finalment se n’han venut més de 5.000. És per això que la institució considera que els resultats són “realment satisfactoris”. L’afluència de públic, al voltant de 30.000 persones segons la Cambra de Comerç, també es considera un bon resultat.

“El certamen té garantida la seva segona edició després de l’èxit d’aquesta primera”, segons la Cambra de Comerç. El que no està clar, però, és la periodicitat que tindrà la fira a partir d’ara. “L’organització haurà de fixar el seu caràcter anual o bianual”, afegeixen.

La seixantena d’expositors de les sis DO de la zona han ofert els seus productes des de divendres a dissabte a la tarda. Segons expliquen els organitzadors, les xifres de vendes van ser prou bones durant els dos dies i “la majoria de cellers i cooperatives han volgut destacar la seva voluntat de repetir en la propera edició”.


Unes 30.000 persones van passar per la primera edició de la Reus Viu el Vi FOTO: CAMBRA COMERÇ REUS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa